El Club Natació Granollers torna a organitzar les 12 Hores per Equips, una competició oberta a tothom (socis i no socis) en la què els participants hauran de tornar a completar 12 hores d’esport, combinant la pràctica de la natació amb l’spinning. Serà el proper dissabte 3 de juny, quan se celebrarà aquesta segona edició, que es durà a terme a la piscina exterior de 50 metres la prova de swimming, i amb bicis de ciclo indoor que s’ubicaran a la zona exterior.

Els equips estaran formats de 6 a 10 persones, que enguany es dividiran en dues categories: absoluta i júnior (14-18 anys). Guanyarà l’equip que acumuli més metres de swimming i spinning al final de les 12h de competició. Una de les condicions de la prova és realitzar un mínim de 3 hores de cada disciplina; la resta d’hores es podran completar indiferentment fent spinning o nedant.

Les inscripcions per a participar ja estan obertes (7€ per a socis i 10€ per a no socis) i inclou regal de benvinguda, entrepà i beguda, avituallament durant les 12h de competició i premis pels guanyadors de cada categoria.