S’han obert les inscripcions per a la 20a edició del Campus d’Estiu del Club Natació Granollers, que restarà obert durant totes les vacances escolars, és a dir, del 22 de juny al 8 de setembre. Un esplai per a nens i nenes de 3 a 11 anys (2006-2013), on diàriament realitzaran un curset de natació, que els ajudarà a què aquest estiu sàpiguen defensar-se a l’aigua, aprenguin a nedar, perdin la por a l’aigua o perfeccionin el seu estil… tot depenent del nivell de cada participant.

A banda del curset de natació d’una hora de durada, a càrrec de tècnics titulats i experimentats del Club, els nens i nenes realitzaran altres activitats físiques i de psicomotricitat, jocs aquàtics a les piscines cobertes i exteriors, manualitats i tallers educatius i creatius, esports d’equip…

L’horari del Campus és de 9h a 13h i disposa d’un servei d’acollida (de 8h a 9h), de migdia amb dinar inclòs (de 13h a 15h) i de tardes (de 15h a 17h)… excepte al mes d’agost que només estarà obert pels matins, en horari especial de 8:30h a 13:30h. Es poden contractar packs de mes sencer, quinzenes o setmanes per separat. A més, com ja és habitual, s’aplicaran descomptes per germans inscrits i per pares socis.

Les inscripcions ja s’ha obert per als packs de mes sencer (juliol i agost). A partir del 15 de maig, per a les inscripcions per quinzenes i a partir del 29 de maig per aquells que desitgin contractar setmanes per separat. Les places són limitades.

Més informació sobre el Campus d’Estiu del Club Natació Granollers.