+ de 140 classes

Activitats Cardiovasculars

+info

Activitats Cardiovasculars

Les activitats dirigides cardiovasculars tenen com a objectiu millorar la salut cardiovascular, millorar la composició corporal, augmentar la resistència, millorar la capacitat pulmonar, reduir l’estrès i millorar la salut mental, així com mantenir la salut òssia i articular.

Cycling Outdoor
Cycling Indoor Virtual
Cremagreixos
Circuit Training
Running Iniciació

Activitats Coreografiades

+info

Activitats Coreografiades

Les activitats dirigides coreografiades tenen com a objectius principals millorar la condició física cardiovascular, millorar la coordinació i l’equilibri, ajudar en la millora de la composició corporal i el manteniment de la forma física, promoure l’expressió i la llibertat de moviment, reduir l’estrès, millorar l’estat d’ànim i fomentar la sociabilitat.

Step Dance
Aerolatino

Activitats de Tonificació

+info

Activitats de Tonificació

Les activitats dirigides de tonificació tenen com a objectius principals millorar la força i la resistència muscular, augment de la massa muscular, augmentar el metabolisme basal, millorar la postura i la estabilitat, i prevenir la pèrdua de massa muscular amb l’edat.

BPUMP
Core + Estiraments
Full Body
GAC

Activitats de Benestar

+info

Activitats de Benestar

Els objectius de les activitats dirigides de benestar inclouen la reducció de l’estrès, la millora de la flexibilitat i la mobilitat, la promoció de la salut mental, l’augment de la consciència corporal, el foment de la concentració i la claredat mental, i la millora de la salut física en general.

Mobilitat / Estiraments
Hipopressius
Correcció Postural
Sol Pelvià
Ioga

Activitats Sénior

+info

Activitats Sénior

Les activitats dirigides per a gent gran tenen com a objectius principals millorar la salut física i mental, fomentar la sociabilitat, mantenir les habilitats cognitives, prevenir l’aïllament social i millorar la qualitat de vida en general per a aquesta població específica i que s’adapten específicament a les necessitats i capacitats d’aquest grup d’edat.

Força Sènior
Marxa Nòrdica

Activitats Aquàtiques

+info

Activitats Aquàtiques

Els objectius de les activitats dirigides aquàtiques inclouen millorar la resistència cardiovascular, tonificar els músculs, millorar la flexibilitat i la mobilitat, reduir l’impacte i el risc de lesions, millorar l’equilibri i la coordinació, reduir l’estrès i fomentar la socialització.

Aquagym

Horaris d’activitats

FAQ’s – Preguntes freqüents

Sí, però sempre fent una reserva online o bé contractant una plaça VIP. Tots els socis poden accedir gratuïtament a les més de 130 activitats dirigides programades en la graella horària. La reserva a una activitat es pot tramitar fins a 7 dies d’antelació a la realització de la classe, sempre i quan hagin passat 3 hores de l’inici de l’activitat, i no es podrà reservar passada l’hora d’inici de la mateixa.

Les reserves online es poden realitzar des de qualsevol dispositiu personal amb connexió a internet o mitjançant el punt de reserva electrònica ubicat a la instal·lació. Cada soci disposa d’un codi personal i intransferible amb el què pot accedir al programa online que permet fer les reserves. L’activitat de Gent Gran no cal fer reserva. Pel que fa a la Plaça Permanent es poden contractar al Centre d’Atenció al Client o al Fitness.

El codi està format per un nom d’usuari i una contrasenya. El nom d’usuari és el teu DNI (sense la lletra final) i la contrasenya l’any del teu naixement (4 dígits). Recomanem que, per motius de seguretat, un cop que hagis accedit al teu compte per primera vegada, canviïs la teva contrasenya.
Cada soci pot tenir 7 reserves actives durant 7 dies, permetent així la possibilitat de reservar més d’una activitat al dia.

Si no pots fer ús de la teva plaça, cancel·la la reserva via online, per a què un altre usuari pugui beneficiar-se’n. Pots cancel·lar-la en qualsevol moment i com a màxim amb 45 minuts d’antelació de l’inici de la classe. El fet de no cancel·lar les classes serà penalitzat amb 7 dies sense poder fer reserves. Això no inclou les Places Permanents.

No, les reserves són personals i intransferibles.
És obligatori ser puntual, ja que la reserva quedarà anul·lada si no hi ha registre d’accés a la instal·lació 5 minuts abans d’iniciar la sessió reservada. En aquest cas, perdràs la teva reserva. Per respectar el bon funcionament de l’activitat, no es permetrà entrar a la classe passats els 5 minuts.
Si no hi ha registre d’accés a la instal·lació 5 minuts abans d’iniciar la sessió reservada, hauràs perdut la teva plaça. No obstant i en el cas que hi hagi plaça lliure a l’activitat, podràs accedir en els primers 5 minuts. Passat aquest temps, no podràs accedir-hi, per tal de respectar el bon funcionament de l’activitat.

En el cas de no poder fer reserva online (perquè no hi ha places disponibles), podràs apuntar-te a la pissarra habilitada a tal efecte a cada una de les sales, fins a 15 minuts abans de l’inici de l’activitat i en estricte ordre d’arribada, per tal de què si queda alguna plaça lliure passats els 5 minuts de l’inici de l’activitat, pugui ser ocupada pel primer de la llista, i així respectivament. La inscripció a la pissarra és personal i en cap cas es permet que un soci apunti a la pissarra un o més socis que no estiguin presents a la sala. Les sessions de Gent Gran i els socis amb Plaça Permanent no cal que realitzin reserva online.

Sí, mitjançant la Plaça Permanent (El preu per 1 activitat a la setmana és de 3,41 €/al mes pels socis, i de 3,92 €/ al mes pels abonats). D’aquesta manera sempre t’asseguraràs que tens plaça a l’activitat. No obstant, tingues en compte que, per tal de respectar el bon funcionament de l’activitat, no es permetrà entrar a la classe passats els 5 minuts.

La Plaça Permanent pots contractar-la al Centre d’Atenció al Soci.