El Soci

Accedeix a l’àrea restringida per a socis, introduint el teu DNI (sense lletra) i la seva contrasenya (any de naixement). Per la teva seguretat, canvia la contrasenya, utilitzant lletres i números, la primera vegada que accedeixis a la teva àrea personal.

Promocions

Fills de socis, menors d'11 anys, gratis

Els caps de setmana, els teus fills menors d’11 anys entren gratis a la piscina.
Els teus fills menors de 7 anys, tenen l’entrada gratuïta a la instal·lació.

Matrícula gratuïta pels pares de cursetistes i esportistes

Matrícula gratis per a fer-se soci pels pares dels nens inscrits a cursets de natació (escola infantil) i dels esportistes de les seccions de natació, sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística.

Gaudeix de 4 invitacions a l'any

Invitacions gratuïtes per a tots els socis majors de 18 anys. Sol·licitala en qualsevol moment al Centre d’Atenció al Client. Per a més informació, aquí!

Avantatges per ser soci

Sent soci del Club, pots aconseguir descomptes especials i accedir a promocions exclusives en botigues i centres associats.

La Mútua de Granollers

-20% en noves contractacions d’assegurances.

1 invitació gratuïta d’un dia per a tots els mutualistes i les seves famílies (cal presentar el carnet de mutualista i el llibre de família). Vàlid del 15 de març al 15 de juny.

-25% de descompte a la matrícula

Aire Ancient Baths Vallromanes

-Upgrade de 15 minuts més per cada massatge contractat!

Un lloc per envoltar-te de natura i emprendre un meravellós viatge, endinsant-te en un món màgic, en el qual a través d’un recorregut de banys termals a diferents temperatures, rituals exclusius, massatges i aromes relaxants, que despertaran els teus sentits, un lloc on trobaràs la veritable pau.

Tota una Experiència AIRE, que et connectarà amb el teu costat més natural.

CODI: AIRECNG

Cambridge School

-8% DE DESCOMPTE EN LA QUOTA del CURS ANUAL 2021-22  (cursos de nivell – de setembre’21 a juny’22), ja sigui per aprendre anglès, alemany, francès, italià, xinès, o català i espanyol per a estrangers.

Vàlid en CURSOS PRESENCIALS i també en cursos per videoconferència via ZOOM.

Recordeu que disposeu de cursos per a totes les edats i nivells, i que podeu fer el vostre curs d’idiomes a qualsevol escola Cambridge School.

Johan Cruyff Institute

– 30% de descompte sobre el preu de qualsevol programa acadèmic impartit online, a excepció del Màster Universitari en Gestió Esportiva (Títol Oficial).

– 20% de descompte sobre el preu de qualsevol programa acadèmic semipresencial, a excepció del Màster Universitari en Gestió Esportiva (Títol Oficial).

Gran Centre Granollers

Finança les teves compres fins a 90 dies sense interessos