El Soci

Accedeix a l’àrea restringida per a socis, introduint el teu DNI (sense lletra) i la seva contrasenya (any de naixement). Per la teva seguretat, canvia la contrasenya, utilitzant lletres i números, la primera vegada que accedeixis a la teva àrea personal.

Àrea soci

Promocions

Fills de socis, menors d'11 anys, gratis

Els caps de setmana, els teus fills menors d’11 anys entren gratis a la piscina.
Els teus fills menors de 7 anys, tenen l’entrada gratuïta a la instal·lació.

Matrícula gratis pels pares de cursetistes i esportistes

Matrícula gratis per a fer-se soci pels pares dels nens inscrits a cursets de natació (escola infantil) i dels esportistes de les seccions de natació, sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística.

Gaudeix d'una invitació a l'any

Invitació gratuïta per a tots els socis majors de 18 anys. Sol·licitala en qualsevol moment al Centre d’Atenció al Client. Per a més informació, aquí!

Avantatges per ser soci

Sent soci del Club, pots aconseguir descomptes especials i accedir a promocions exclusives en botigues i centres associats.

Johan Cruyff Institute

– 30% de descompte sobre el preu de qualsevol programa acadèmic impartit online, a excepció del Màster Universitari en Gestió Esportiva (Títol Oficial).

– 20% de descompte sobre el preu de qualsevol programa acadèmic semipresencial, a excepció del Màster Universitari en Gestió Esportiva (Títol Oficial).

Gaudeix de l’avantatge!

Gran Centre Granollers

Finança les teves compres fins a 90 dies sense interessos