La piscina del Club Natació Granollers torna a acollir l’Open Aquamàsters que, en la seva tercera edició, tindrà lloc el proper dissabte 6 de maig. Es tracta d’una competició de natació de la categoria màster (més de 25 anys) que organitza el Club Natació Aquamàsters, amb seu social a Granollers. L’Open, que també preveu la participació de nedadors pre-màsters (20-24 anys) i està oberta a nedadors estrangers, donarà inici a partir de les 15:20h a la piscina 3 del Club, on se celebraran proves individual i relleus que es nedaran contrarellotge i per categories, masculina i femenina.

En aquesta edició també s’inclouen una sèrie de proves especials de caràcter lúdic, que estan fora de concurs, però obertes a la participació de tothom i són gratuïtes. Una de les proves és el 50m apnea, que es tracta de fer 50 metres sota l’aigua seguits, sense sortir a respirar i estil totalment lliure. També es realitzarà el 50m lliures vintage, on només hi podran participar els nedadors que vesteixin banyador no legalitzat, és a dir, banyadors anteriors al 2010 de poliuretà, de cos sencer i amb els que es van aconseguir marques estratosfèriques… però que ja estan prohibits. Una altra de les proves especials és el relleu interclubs.

Aquest és el segon any que el Club acull l’Open Aquamàsters, on -a banda de les proves especials que estan obertes a tothom-, hi poden participar tots els nedadors amb llicència federativa, tot i que també es permet la participació amb llicència d’un dia. Inscripció GRATUÏTA per a tots els socis del CLUB NATACIO GRANOLLERS que no estiguin federats. Només cal llicència+assegurança d’un dia (€13.3) que tramitaràn els organitzadors.