12 hores x equips

Dissabte 3 de juny, de 9h a 21h

Normativa

– La competició consisteix en realitzar 12 hores d’esport (swimming + spinning) per equips. És obligatori que cada participant estigui les 12h identificat amb la polsera acreditativa que facilitarà el Club.

– Guanyarà l’equip que acumuli més metres al final de les 12 hores, sumant els metres de swimming i spinning.

– Els equips estaran formats de 6 a 10 persones, que es dividiran en les següents categories: absoluta i júnior (14-18 anys). Si un equip canvia de membres sense notificar, no es canviarà la categoria inscrita inicialment.

– A la inscripció s’haurà de marcar les hores de participació, tant d’spinning com de swimming (seguir les instruccions durant el procés d’inscripció). La inscripció (7€ per a socis i 10€ per a no socis) inclou regal de benvinguda, entrepà i beguda, avituallament durant les 12h de competició i premis pels guanyadors de cada categoria. La inscripció s’ha de tramitar de manera online i realitzar el pagament per transferència bancària.

– Cada equip haurà de realitzar un mínim de 3 hores de cada disciplina. La resta d’hores s’hauran de completar fent spinning o swimming indiferentment.

– Per un equip, realitzar les dues disciplines dins la mateixa hora, comptabilitza 2h.

– Cada equip ha de tenir un mínim de 3 persones practicant la mateixa disciplina a la vegada. En el cas del swimming, no és obligatori que els mateixos participants estiguin tota l’hora nedant; poden haver-hi relleus, sempre i quan es mantingui el mínim de 3 persones nedant a la vegada.

– És obligatori anar vestit adequadament en cada disciplina. No es pot vestir la mateixa roba per swimming que per spinning, ni al revés. A l’spinning és obligatori fer servir sabatilles esportives, samarreta i pantalón.

– En natació, només es permeten canvis per la zona de control.

– Resta prohibit nedar amb neoprè o ajudes externes, ja siguin aletes, pull boys, manyoples…

– Si un equip neda en una hora que no està inscrit, no es comptaran els metres realitzats.

– Les sessions d’spinning seran de 50 minuts.  L’equivalència per sessió serà 2000 metres per persona/hora.

– A l’spinning hi haurà 10 minuts d’una sessió a l’altra per canvis de bici i reglatge.

– L’equip que no es presenti a alguna de les hores convingudes perdrà a raó de 2.000 metres per integrant que havia de participar.

– Si un membre d’un equip no pot seguir o presentar-se per motius de salut, s’ha d’avisar a l’organització. Aquest membre no podrà seguir amb la prova.

– L’organització es reserva el dret de penalitzar a un equip si no compleix amb el fairplay de la prova.

– Data límit d’inscripció: 29 de maig. La competició se celebrarà sempre i quan hi hagi un mínim de 10 equips inscrits. En cas de condicions meteorològiques desfavorables, les proves es reubicaran en diferents espais de la instal·lació (en cas de tempesta elèctrica, l’organització es veurà obligada a anul·lar la competició).