La lliga de 1a Divisió arriba a la fi i el CN Granollers disputarà el darrer partit amb els deures fets i objectius assolits: la permanència a la categoria, a la qual ha debutat aquesta temporada. L’última jornada tindrà lloc dissabte 22 d’abril, a les 15:30h, a la piscina del Club, quan els homes de Pablo Quattrocchio rebin al CN Caballa per a acomiadar una gran temporada davant la seva afició, a la qual vol agrair tot el recolzament rebut durant tota la campanya.

 

El CN Granollers arriba a aquest darrer partit, situats a meitat de taula amb 33 punts, mantenint la categoria, però ja sense opcions del play-off d’ascens. I és que els granollerins han estat l’equip revelació d’aquesta lliga, i fins a les últimes jornades han estat amb clares opcions a aconseguir una plaça per a l’ascens a Divisió d’Honor. Però la d’enguany ha estat una de les temporades més igualades, on tots els rivals han plantat cara i on aconseguir punts ha estat un dura tasca a cada partit: el Granollers ha empatat en 6 ocasions i en 5 partits, la derrota o victòria s’ha saldat per un únic gol. Tot i així, els bons resultats de l’inici de la lliga van permetre que a falta de 10 jornades per a finalitzar la temporada, ja s’aconseguís virtualment la permanència i que es replantegessin els objectius, buscant una motivació extra, mirant cap a la part alta de la classificació.

 

Aquest dissabte, el CN Granollers, que és 6è, vol tancar la temporada amb una victòria per a dedicar-la a la seva afició, davant el CN Caballa, de Ceuta, que és 4t, i tampoc amb opcions de play-offs i amb la ment en la derrota que van patir al partit d’anada davant el Granollers amb un ajustat 11 a 12.