Avui dilluns 21 de maig a la tarda, s’ha signat el nou conveni de col·laboració entre el Club Natació Granollers, per part del president Eduard Escandell, i La Mútua de Granollers, per part del president Juame Bages. Un acte s’ha dut a terme a la zona exterior del Club (zona enjardinada de les piscines exteriors) i que ha comptat amb la presència de directius i membres d’ambdues entitats de la ciutat.

Amb la rubrica d’aquest acord, La Mútua dóna el seu suport al nou projecte esportiu-educatiu del  Club, patrocinant la CNG Escola, un projecte global de formació en l’esport i l’educació, dirigit a nens i nenes de 2 a 18 anys i que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes/esportistes. I és en aquest ànim de ser educadors en valors i de foment de l’esport que es va basa la CNG Escola, en la que no tant sols és important ensenyar els esports que es practiquen al Club (natació, waterpolo, natació artística, gimnàstica artística femenina i masculina), sinó també educar a tots els infants durant aquest camí: des de l’inici o acostament tant al mitjà aquàtic com al mitjà on es desenvolupa la gimnàstica, fins a la realització de qualsevol esport federat o no federat (foment de l’esport i estil de vida). Un projecte que inclou, per a edats més grans, un seguiment acadèmic i d’orientació.

“No cal oblidar, que les entitats com la nostra, també són peça important de la societat educativa. Doncs si entenem que l’esport és foment de l’estil de vida, l’educació ha d’anar de la mà d’allò que volem transmetre”, comenta Escandell, per a qui “en un club com el nostre, de la ciutat i per la ciutat, educador en valors i que fomenta l’esport com eina d’estil de vida saludable, no podríem tenir un partner millor que La Mútua, una entitat de la ciutat, compresa amb la ciutat i que fomenta la salut, amb aspectes educadors inclosos”.

Per a La Mutua, la CNG Escola encaixa a la perfecció amb la seva filosofia, ja que el projecte vincula, a través de les seves activitats, la salut, la família i l’esport. A més a més, comparteix amb el Club objectius comuns i una manera de veure i viure la ciutat que va més enllà de les activitats pròpies. En aquest sentit, fa quatre anys que La Mútua va iniciar el projecte MútuaKids, amb el que treballa per obrir l’entitat a la ciutat, organitzant activitats infantils adreçades a tothom, siguin socis o no. Aquest any, la Mútua ha decidit fer un pas més i ampliar el seu projecte amb noves disciplines esportives per arribar a tots els nens de la ciutat i la comarca, i amb la voluntat de comptar amb el recolzament dels clubs i de les entitats de la ciutat per a què puguin aportar la seva trajectòria esportiva i el seu coneixement, com és el cas del Club, “amb qui ens sentim orgullosos de poder iniciar la nostra col·laboració en l’àmbit de la CNG Escola”, afirma Bages.

A banda d’aquest suport a la CNG Escola, La Mútua inicia també una campanya per a tots els socis i sòcies del Club, amb l’ànim de celebrar aquest acord de col·laboració i donar-se a conèixer, pel què tots els socis disposaran del mes de juny gratuït amb els serveis de la pòlissa de salut LA MÚTUA BÀSICA.

S’obre, d’aquesta manera, un camí de col·laboració de dues entitats emblemàtiques de la ciutat que compateixen vincles, reptes i valors.