Després de l’èxit de la primera edició, el Club Natació Granollers torna a organitzar la jornada lúdica per donar a conèixer l’esport del waterpolo. Es tracta de la 2a Waterpolo Fest, una activitat gratuïta, dirigida a nenes i nens nascuts del 2008 al 2011, que tindrà lloc el proper diumenge 3 de juny, de 9:30h a 12h, a la piscina del Club.

Durant la jornada, els participants descobriran el waterpolo, un esport d’equip que combina la natació amb el domini de la pilota i la tàctica i que, com d’altres esports, és transmissor de valors, entre els quals en destaca l’esforç, el sacrifici, el treball en equip, la responsabilitat o la companyonia. La Waterpolo Fest, endemés, pretén que els nens i nenes gaudeixin practicant d’un nou esport, dels circuits d’habilitats i jocs aquàtics que estan programats, a més a més de fer nous amics i amigues…

Per a participar a la Waterpolo Fest cal inscriure’s de manera gratuïta a través de la web de Waterpolo Fest. El mateix dia, abans d’iniciar l’activitat, el Club realitzarà a la sala polivalent la presentació de la jornada a les famílies i, en acabar, es podrà seguir la Waterpolo Fest des de les grades de la piscina on es desenvoluparà l’activitat.