Benvolgut soci,

Ens plau comunicar-li que dilluns 21 de maig, s’obrirà la piscina 4 (piscina exterior de 50 metres), després d’haver estat reparada degut a unes deficiències en el vas de la mateixa.

Des del Club Natació Granollers hem fet tot el possible per a acomplir amb el temps estimat per a la reparació. Malgrat tot els esforços, les condicions meteorològiques ens ha fet endarrerir els treballs, demorant l’actuació 15 dies de la data prevista.

No obstant això, aquest contratemps no ens ha impedit poder obrir la piscina abans de la temporada d’estiu, garantint a més a més el servei de piscina municipal durant aquests mesos.

La reobertura de la piscina vindrà acompanyada d’una ampliació de làmina d’aigua els caps de setmana (a partir del 26 de maig), tenint a disposició del soci la totalitat de piscina per a pràctica de la natació, en horari habitual: dissabtes de 10h a 15h i diumenges de 10h a 14h. A partir del 4 de juny, ampliarem la franja horària entre setmana, avançant  l’horari d’obertura de la piscina a les 10h.

Agraïm, una vegada més, la seva comprensió davant d’aquesta situació, així com presentem les nostres disculpes per les molèsties ocasionades. Esperem que, a partir de dilluns, gaudeixi del servei de piscina exterior.

Salutacions,

La Junta Directiva
Club Natació Granollers