Amb la voluntat de comptar amb una imatge única, representativa i que ajudi a consolidar la marca CNG, el Club Natació Granollers obre un procés participatiu dirigit a tots els socis i sòcies de l’entitat per a què escullin la nova imatge de l’entitat. Un procés que compta amb dues fases i que dóna inici avui 27 de febrer i que acabarà el 9 de març, dia en què es donarà a conèixer la imatge més votada i, per tant, la que serà la nova imatge del Club.

La primera fase que estarà oberta fins diumenge 4 de març, consisteix en una campanya de verificació de correus electrònics. Per aquest motiu, s’insta al soci a què comprovi a la intranet del Club (àrea sòci online) que el seu mail està correctament introduït a la nostra base de dades, ja que el procés participatiu es realitzarà per correu electrònic.

Quan es doni inici la segona fase, del 6 al 8 de març, el soci rebrà un correu amb les propostes de nova imatge per a què voti la que més li agradi. El dia 9 de març es donarà a conèixer la proposta més votada, que serà la que es converteixi en la nova imatge del Club.

 

Perquè apostem per una nova imatge?

REPRESENTATIVITAT
Per tenir una imatge única on tota la massa social s’hi senti representada. Que socis, esportistes, famílies, treballadors i aficionats se la puguin fer seva.

SIMBOLOGIA
Per tenir una imatge que conservi aquells símbols que encara avui són senyal d’identitat del club com l’any de fundació, l’aigua o la ciutat de Granollers i que recuperi aquells que s’han perdut amb el temps com els colors (blanc, blau i blau cel).

IMATGE DE MARCA
Per tenir una imatge que permeti consolidar la marca CNG com a centre de referència per a la pràctica de l’activitat física i esportiva.

DISSENY
Per tenir una imatge molt més essencial, que respongui molt millor a les normes bàsiques del disseny. Que prioritzi la simplicitat, que sigui adaptable i fàcilment llegible, per assegurar una implementació òptima en tot tipus de suports, així com un reconeixement instantani i inequívoc per part dels públics.