Grandíssima actuació de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers amb els combos que van presentar al Campionat de Catalunya de Rutines Combinades que va tenir lloc el passat 24 de febrer al CN Reus Ploms. Una competició on les alevins i infantils es van alçar com a campiones de Catalunya i les júniors com a subcampiones.

Les alevins van sumar, amb la seva actuació, 66,5 punts que les va fer pujar al primer esglaó de podi, compartit amb el CN Kallipolis, plata amb 66,1 punts, i el CN Sabadell, bronze amb 65,3 punts. El CNG va presentar un segon equip, que es va quedar a les portes de penjar-se medalla, en classificar-se en una meritòria 4a posició.

En categoria infantil, es va repetir el mateix podi. Amb les granollerines al més alt del calaix en sumar 77,1 punts, el CN Kallipolis en segon lloc amb 74,23 punts, i el CN Sabadell en tercer lloc amb 73 punts. L’infantil 2 del Club va merèixer la 5a posició de la classificació catalana.

Pel que fa a la categoria júnior, es van proclamar subcampiones de Catalunya amb 78 punts, per sota del CN Kallipolis amb 81,03 punts i per davant del CN Tàrraco amb 66,83 punts.