L’absolut ha recuperat les bones sensacions a la lliga de 1a Divisió després de guanyar a casa per 9-6 a l’Horta, rival directe. Una victòria que ha suposat una gran dosi de motivació de cara a la propera jornada, quan dissabte 3 de març visitin la piscina del CW Sevilla, un equip fort que ve de promocionar a Divisió d’Honor. Els sevillans són quarts, amb 25 punts, mentre que el CNG ocupa la 7a posició amb 21.

Els granollerins van aconseguir posar-se per davant de l’Horta en la classificació, després d’imposar-se en el partit que es va disputar a la piscina del Granollers. Un matx jugat amb cap, amb els dos primers quarts molt igualats, trencant la dinàmica al tercer període, permetent controlar el partit fins al final… i acabant amb la victòria per 3 gols de diferència (9-6).

Victòria també per l’equip Absolut Femení, que va guanyar contundentment al Garraf per 16-3. Per la mínima va ser el triomf de l’Absolut B que va vèncer al Minorisa per 10-9. El Juvenil també va guanyar a casa per 11-6 al Sabadell, mentre que el Cadet va perdre a Rubí per 10-4.