Gran jornada esportiva la que es va viure el passat 27 de novembre al Club Natació Granollers, amb la celebració dels 10.000 x Relleus, una prova disputada a la piscina exterior climatitzada de 50 metres, on finalment 17 equips van lluitar per ser els primers en completar els 10.000 metres. I el més ràpid va ser l’equip dels Peripatètics 2, que en 2 hores 26 minuts i 51 segons van finalitzar, proclamant-se campions d’aquesta segona edició de la prova.

L’equip guanyador dels 10.000 x Relleus estava integrat per Carlos Rojas, Miquel Caralt, Joaquim Anfruns, David Rojas i Santi Ribell, socis del Club Natació Granollers, que es van proclamar campions de la prova i en categoria masculina. En la mixta, es van imposar els Màsters Sant Andreu 2 (segons a la general), amb un temps de 2.33.42. Un equip format per Mariona Tolrà, Sara Romera, Luis Sanmartín, Olga González i Marta Ramon. En la femenina, les campiones van ser les Supernenes (sisenes a la general) amb un temps de 2.47.15 i amb les nedadores i també sòcies del Club Natació Granollers, Judit Andújar, Roser Borrel, Anabel Gracia, Adriana López i Mònica Miras.

La competició, que es va desenvolupar en un ambient festiu i en un dia predominantment assolellat, va reunir prop de 90 nedadors, que formaven equips d’entre 3 i 5 persones. Cada nedador havia de nedar com a mínim 100 metres abans de poder-li passar el relleu al seu company, no es podien utilitzar neoprè ni ajudes externes ni material auxiliar com aletes… Tots els participants van poder completar els 10.000 metres abans de les tres hores i mitja que s’havia fixat com a temps màxim per a finalitzar la prova. L’últim equip en completar els metres ho va fer en 3.28.35.