Avui s’han iniciat les obres per a la construcció de la nova zona d’aigües, que s’ubicarà a l’àrea d’accés del Club pels Jardins de Lluís Companys.

El nou edifici serà de tres plantes. A la planta baixa se situarà la zona d’aigües, que comptarà amb dues piscines lúdiques amb diferents temperatures i efectes, dotades de cascades, bancs, llit amb bufadors i hidrojets a les parets. A més a més, hi haurà dues dutxes de sensacions, a més a més d’una sauna seca i una altra d’humida. A la primera planta hi haurà una sala destinada al ciclo indoor i un espai polivalent per a serveis complementaris lligats a la salut (fisioteràpia…).

Amb aquest edifici no es perdrà l’accés peatonal al Club pel parc, que s’accedirà a través d’un passadís amb un gran mural fotogràfic, que s’anomenarà Galeria dels campions, on hi estaran representants els esportistes més destacats del Club durant aquests 50 anys d’història.

Durant les obres, aquest accés pels Jardins estarà tancat al públic, pel què s’haurà d’accedir a la instal·lació pel carrer de Lluís Companys.