S’inicien les obres de la zona d’aigües

Home/Serveis/S’inicien les obres de la zona d’aigües

S’inicien les obres de la zona d’aigües

Avui s’han iniciat les obres per a la construcció de la nova zona d’aigües, que s’ubicarà a l’àrea d’accés del Club pels Jardins de Lluís Companys.

El nou edifici serà de tres plantes. A la planta baixa se situarà la zona d’aigües, que comptarà amb dues piscines lúdiques amb diferents temperatures i efectes, dotades de cascades, bancs, llit amb bufadors i hidrojets a les parets. A més a més, hi haurà dues dutxes de sensacions, a més a més d’una sauna seca i una altra d’humida. A la primera planta hi haurà una sala destinada al ciclo indoor i un espai polivalent per a serveis complementaris lligats a la salut (fisioteràpia…).

Amb aquest edifici no es perdrà l’accés peatonal al Club pel parc, que s’accedirà a través d’un passadís amb un gran mural fotogràfic, que s’anomenarà Galeria dels campions, on hi estaran representants els esportistes més destacats del Club durant aquests 50 anys d’història.

Durant les obres, aquest accés pels Jardins estarà tancat al públic, pel què s’haurà d’accedir a la instal·lació pel carrer de Lluís Companys.

By | 2016-11-30T12:26:57+00:00 noviembre 30th, 2016|Serveis|4 Comentaris

4 Comentaris

 1. Javier 1 diciembre, 2016 at 7:07 am - Reply

  Hola, I que passa amb el parking de bicis? Gracies

  • sara ramos 1 diciembre, 2016 at 12:49 pm - Reply

   Hola Javier! Provisionalment s’ha habilitat un aparca-bicicletes davant de les escales (zona de l’aparcament de motos). Moltes gràcies!

 2. Juan 15 enero, 2017 at 6:34 am - Reply

  En quina dada aprox esta prevista la finalitzacio de les obres de la zona d aigues?

  • sara ramos 18 enero, 2017 at 10:39 am - Reply

   Hola Juan,
   Les obres tenen una durada prevista de sis mesos. Estem construint una planta soterrani per a les instal·lacions, una planta baixa on es troba la zona d’aigües i una planta primera que es dedicarà a sala de ciclo indoor i serveis de professionals dedicats a fisioteràpia. En l’actualitat s’està construint la planta soterrani, i la finalització de la mateixa serà la que marcarà el temps definitiu d’acabament de les obres.
   Salutacions,
   CNG

Comentar