Un total de 18 equips (integrats entre 3 i 5 nedadors) s’han inscrit a la segona edició del 10.000 x Relleus, una competició es disputarà diumenge 27 de novembre a la piscina exterior climatitzada de 50 metres del Club Natació Granollers. Una prova de natació en la que els equips lluitaran per ser els primers en completar 10.000 metres nedant.

Es tracta d’un repte que reunirà prop de 90 nedadors (socis i no socis majors de 14 anys), formant equips mixtes, masculins o femenins. La competició donarà inici a les 10h i els participants tindran com a màxim tres hores i mitja per a assolir l’objectiu dels 10.000 metres. I per aconseguir-ho, hi ha certes normes, entre elles que cada nedador de l’equip haurà de nedar com a mínim 100 metres abans de poder passar-li el relleu al seu company, i no es permetrà l’ús de neoprè ni ajudes externes ni materials auxiliars com aletes, pulls, manyoples..

Hi haurà lliurament de premis al millor equip de cada categoria. I per a finalitzar, xocolatada per a tots els participants, per gentilesa de l’Hotel Granollers.