L’equip absolut del Club Natació Granollers no va poder superar el primer tràmit de la temporada, que el va enfrontar a casa davant el Caballa de Ceuta. Tot i que per la mínima (6-7), va ensopegar davant un rival que va saber resoldre en els moments més decisius.

Partit, doncs, intens el que es va viure dissabte 14 d’octubre, en què el marcador final va acabar fent justícia amb el que van mostrar a l’aigua ambdós equips. Duresa defensiva i paritat ofensiva va ser la dinàmica d’un matx, que finalment es va decantar per l’equip rival, que va saber gestionar i resoldre millor les ocasions claus. “El nostre equip va mostrar els alts i baixos lògics d’un equip en fase de formació i, tot i així, va tenir possibilitats concretes de variar el resultat final del partit; la vàlua de l’adversari i la paritat de l’encontre permet una mirada optimista de cara el futur”, diu l’entrenador Pablo Quattrocchio, per a qui “l’equip disposa d’un ampli marge de millora i ajust, que sens dubte s’anirà veient a mesura que avanci la competició”.

I la propera jornada tindrà lloc el proper dissabte 21 d’octubre a Madrid, davant La Latina, que també ha perdut el primer partit de lliga, contra el Rubí (16-9). Es tracta d’un conjunt molt experimentat en la categoria, que imposa un alt ritme físic en els seus partits, amb un marcatge defensiu molt fort.