Paral·leles asimètriques, plataforma de salt, bolet, poltre amb arcs, paral·leles de GAM i els fossats d’entrenament. Amb aquest nou material, la sala de gimnàstica artística del Club Natació Granollers va obrir portes ahir dilluns 23 d’octubre. Uns nous equipaments que s’han adquirit amb la subvenció de la Federació Catalana de Gimnàstica (FCG), que ha girat a l’entorn dels 100.000 euros.

Amb la renovació d’aquest material -a banda de millorar la pràctica d’aquest esport-, el gimnàs del Club dóna un salt qualitatiu i es converteix en una sala d’entrenament d’alt nivell, reafirmant-se com a Centre de Detecció i Perfeccionament (CEDIP) de gimnàstica artística masculina (GAM) i femenina (GAF), que forma part del programa de tecnificació de la FCG.

Al 2010 va ser quan la FCG va proposar el conveni del projecte de renovació d’equipaments de la sala del Club a la Secretaria General de l’Esport (SGE). Després de molts esforços i gràcies al suport institucional com econòmic de la SGE i del Govern de Catalunya, aquesta cessió de material esportiu ja s’ha fet realitat.