Tot i el bon inici, l’absolut del Club Natació Granollers no va saber resoldre i va caure a Madrid, en el segon partit de temporada de Primera Divisió Estatal. Va ser dissabte 21 d’octubre, a casa de La Latina, un conjunt molt experimentat en la categoria, i que va acabar imposant-se per 10 gols a 8.

Els de Pablo Quattrocchio van començar forts, amb un parcial favorable de 3 a 1. Tot i així, els alt i baixos en el joc defensiu va permetre als madrilenys igualar el partit a cop de contraatacs. Un matx que va estar molt ajustat fins a la última part, quan els locals van saber concretar en moments claus i els visitants no van treure profit dels ‘homes de més’, que va acabar amb les aspiracions dels granollerins per a endur-se el partit.

Davant d’aquesta segona derrota, tot i que de nou molt ajustada, l’entrenador del CN Granollers afirma que “es continua amb una evolució satisfactòria en la conformació de l’equip i la seva funcionalitat; sens dubte, més d’hora que tard, començaran a arribar els punts al nostre caseller”. I la propera oportunitat la tindrà, a casa, quan rebi a les 18:15h, al CN Montjuïc.