Amb la voluntat de fer partícips a les famílies dels esportistes del Club Natació Granollers dels esports que practiquen els seus fills, s’han iniciat una sèrie de xerrades formatives per a donar a conèixer el reglament i funcionament de dos esports com el waterpolo i la natació artística, i com moltes vegades, per la naturalesa dels partits o competicions es fa difícil entendre les decisions arbitrals.

La primera de les xerrades va tenir lloc el passat divendres 12 de gener sobre el reglament de waterpolo, a càrrec de Sergi Galindo, President del Comitè d’Àrbitre i Jutges de la Federació Catalana de Natació i àrbitre estatal i internacional; i Àlex Márquez, àrbitre estatal. Una jornada que va ser molt interessant i seguida pels pares i mares, que a més a més com a espectadors, van conèixer de primera mà els criteris de l’arbitratge, què és el què els àrbitres xiulen durant el partit… i així entendre una mica més el joc del waterpolo, a més a més, de poder resoldre els dubtes.

En aquesta mateixa línia, la secció esportiva de natació artística realitzarà tres xerrades formatives per facilitar l’entesa del complex sistema de puntuació en competició, així com el propi reglament de la natació artística. Per aquest motiu, organitzarà tres jornades enfocades a les famílies dels esportistes segons categories, ja que el Reglament varia d’un nivell a l’altre: 24 de gener per a familiars d’esportistes benjamins; 31 de gener per als de Copa Catalana; i el 7 de febrer per als d’infantil i aleví. Les xerrades aniran a càrrec d’Estela Rodríguez, àrbitre internacional; i Meritxell Requena, àrbitre territorial.