La setmana del 13 al 19 de març, el Club Natació Granollers ha programat tot un seguit d’actes, amb la voluntat de fer partícip a tota la ciutadania del 50è aniversari del Club Natació Granollers. Per aquest motiu, l’escenari on es desenvoluparan els actes serà la Sala Francesc Tarafa, que presentarà un programa, obert a tothom i d’entrada lliure, i que gira entorn de l’esport i la salut.

El primer acte, el de dilluns 13 de març, però, se centrarà en el passat del Club. A les 19h, el president del Club Natació Granollers, Josep Maria Mas, i l’alcalde de Granollers signaran el contracte de donació del Fons documental, amb més de 3.000 fotografies del Club, a l’Arxiu Municipal. Amb aquesta donació, quedarà inaugurada l’Exposició dels 50 anys d’història del Club, un passeig pels moments més destacats d’aquest mig segle de vida de l’entitat. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de dilluns a divendres, de 18h a 20h, dissabte, de 10h a 19h, i diumenge de 10h a 13h.

Dimarts 14 de març, a les 19h, doble xerrada que es complementen. Fer esport, és fer salut?  a càrrec del Dr. Manel Balcells, especialista en Medicina de l’esport i en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, que girarà a l’entorn de la medicina i l’esport, exposant com es comporta el nostre cos en fer esport, perquè és important fer prova d’esforç o revisions mèdiques, com podem treure el màxim benefici per a la salut quan fem esport… I acte seguit, Com s’ha d’alimentar un esportista?  a càrrec de Mireia Porta, nutricionista clínica i esportiva, que parlarà sobre la importància de l’alimentació en l’esport, com hem de menjar per millorar el rendiment esportius, la recuperació, els mites i errors que preocupen els esportistes d’elit i també els aficionats…

Dimecres 15 de març, a les 19h, Taller d’hipopressius, a càrrec de la tècnica del Club Vanessa Rodríguez, trainer d’hipopressius per Low Pressure Fitness i pel Mètode Hipopressiu Marcel Caufriez. Es tracta d’un taller teòric i pràctic sobre la tècnica hipopressiva i els seus beneficis.

Pel que fa dijous 16 de març la les 19h, una de les conferències més esperades. La del Xesco Espar, coach esportiu, amb Somiar, créixer i treballar en equip. Una conferència sobre els nostres objectius, i com es plantegen, com s’assoleixen, com es produeix el creixement personal i professional, com es sobrepassen els obstacles… i quan i com cal treballar en equip? Una xerrada que aportarà als assistents una gran dosi de motivació.

Per tancar la setmana, divendres 17 de març a les 19:30h, taula rodona a càrrec de Marc Vilà, psicòleg esportiu del Club, amb esportistes destacats del CN Granollers: els nedadors Judith Torras i Raimon Bosch; el nedador internacional de natació sincronitzada Pau Ribes; el nedador paralímpic Miguel Luque, i el seu entrenador Joan Serra; els gimnastes Eduard Méndez i Lluna Casanova; el waterpolista, Josep Puig, i l’entrenador Pablo Quattrocchio.

Més informació sobre el programa d’actes del 50è aniversari!