La primera edició del 10.000 per Relleus, que el Club Natació Granollers va organitzar el passat diumenge 24 de gener, va ser tot un èxit, convertint-se en una gran jornada aquàtica on hi van participar una vintena d’equips, formats entre 5 i 3 nedadors cada un. Una competició que va reunir prop d’un centenar de nedadors que van competir per guanyar aquesta prova que es va disputar a la piscina exterior de 50 metres climatitzada.

Després de completar 10.000 metres, el guanyadors masculins de la prova van ser l’equip de Los Mortadelos, integrat per Marc Tost, Ferran Piñero, Sergi Sánchez, Raimon Bosch i Eneko Martos, que van aconseguir finalitzar-la amb un temps de 2h 16’ 54’’. En categoria femenina, l’equip de Waterpoleres Team, format per Berta Serra, Meritxell Martin, Mercè Humedas, Laura Loste i Esther Sereno, van ser les guanyadores, completant la prova amb una marca de 2h 38’ 53’’. La categoria mixta va ser per l’equip No et piris Witil, amb els nedadors Miquel Caralt, Jordi Muntal, Albert Cassa, David Caralt i Marta Vila, amb un temps de 2h 35’ 37’’.

IMG_3134

IMG_3201

IMG_3205

 

En aquesta competició cada nedador havia de realitzar un mínim de 300 metres abans de passar-li el relleu a l’altre membre de l’equip, i no permetia l’ús de neoprè ni ajudes externes ni materials auxiliars com aletes, pulls, manyoples… La prova s’havia de completar en un màxim de 4 hores, requisit que tots els participants van poder complir, i per acabar la jornada hi va haver lliurament de premis al millor equip de cada categoria.

classificació

Es va tractar d’una experiència que tant participants com organització van valorar molt positivament, pel què ja es pensa en donar continuïtat amb una segona edició del 10.000 per Relleus.