Un total de 20 equips participaran en la prova social de natació que organitza per primera vegada el Club Natació Granollers el proper diumenge 24 de gener. Es tracta del 10.000 per Relleus, una competició que es disputarà a la piscina exterior de 50 metres climatitzada, a la què s’hi han inscrits un total de 92 nedadors, que disputaran la prova per equips formats entre 5 i 3 nedadors cada un (en total 20 equips).

La prova donarà inici a les 10h, i cada equip haurà de completar 10.000 metres, en un màxim de 4h. Cada nedador haurà de realitzar un mínim de 300 metres abans de passar-li el relleu a l’altre membre de l’equip. Aquesta competició no permet l’ús de neoprè ni ajudes externes ni materials auxiliars com aletes, pulls, manyoples…

Hi haurà lliurament de premis al millor equip de cada categoria: masculina, femenina i mixta. I per a finalitzar, xocolatada per a tots els participants, per gentilesa de l’Hotel Granollers.

Recordem que aquesta competició s’hauria d’haver disputat el 29 de novembre de 2015, però que per motius tècnics, es va haver d’aplaçar a aquesta nova data. En aquell moment, un total de 28 equips estaven inscrits. Tot i així, l’organització de la competició segueix considerant que, en ser la primera edició, ha tingut una gran acceptació i amb èxit de participació.