La corredora de trail Mireia Pons, actual campiona de la Copa d’Espanya FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) ha confirmat la seva participació a la cursa solidària CNG4Camins, que organitza per primera vegada el Club Natació Granollers el proper diumenge 15 de desembre.

La participació d’aquesta atleta, amb un destacat palmarès que inclou el seu debut internacional amb la selecció espanyola FEDME aconseguint el títol del Campionat d’Europa, dóna valor i aporta nous incentius a estar a la mateixa línia de sortida i córrer al costat d’aquesta gran corredora.

I un altre dels majors al·licients per a córrer aquesta cursa, és la causa solidària que hi ha al darrera. I és que els fons recaptats aniran destinats a CAPIVO (Centre d’atenció a la primera infància del Vallès Oriental), un centre que, a través del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) situat a Granollers, atén infants de 0 a 6 anys de la ciutat i la comarca amb trastorns del desenvolupament o amb risc de patir-los i també a les seves famílies mitjançant una atenció global i multidisciplinar.

La cursa, de tipus trail i amb perfil força exigent, transcorrerà per camins i algun corriol dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès, i donarà el tret de sortida a les 10h del 15 de desembre amb dos recorreguts, de 6km i 13km. Les inscripcions estan obertes fins al 9 de desembre via online: https://cngranollers.org/4camins/