Diumenge 27 de novembre de 2022

Pavelló de Can Bassa – Granollers

La CNG4Camins

La CNG 4 Camins és la cursa solidària organitzada pel Club Natació Granollers, que transcorre per camins i algun corriol. Aquesta cursa d’hivern i de perfil força exigent transcorrerà pels municipis de Granollers, La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès. Gaudeix-la

Curses adults

TRAIL RACE 14KM +240M

La CNG4Camins Trail Race és una cursa molt ràpida i exigent on podràs posar a prova el teu estat de forma. Pistes ràpides i corriols amb desnivell, el repte que estàs buscant per iniciar-te al Trail.

Veure cursa
RESULTATS

SPEED RACE 6KM +100M

Si fa poc que corres o ets dels o les que prefereixen les distàncies curtes, la CNG4Camins Speed Race és una cursa que compleix tots els requisits per gaudir-la.

Veure cursa
RESULTATS

Curses infantils

KIDS RACE 3KM +40M

CNG4Camins Kids Race és la nova distància per nens i nenes d’entre 11 i 13 anys. Recorregut circular per pista i 40m de desnivell positiu on els petits de la casa podran sentir el que és fer un petit Trail.

Veure cursa
RESULTATS

MINI RACE 1,5KM +10M

Aquesta cursa és pels més petits de la casa. Si tens entre 8 i 10 anys i corres més que camines, la CNG4Camins Mini Race t’està esperant.

Veure cursa
RESULTATS

Projecte solidari

FUNDACIÓ EL XIPRER

Fes-te voluntari de la cursa!

El Xiprer neix, com a projecte d’una comunitat cristiana l’any 1997, per acollir i acompanyar aquelles persones que, per diversos motius, pateixen solitud, pobresa, exclusió o marginació social. L’any 2015 es constitueix en fundació privada.

La Fundació El Xiprer és una entitat privada sense ànim de lucre que té el patrimoni, els rendiments i els recursos obtinguts afectats, de forma permanent, a la realització de les finalitats d’interès general previstes en els seus estatuts.

+Info
Donacions!

Busquem voluntaris per organitzar la CNG 4 Camins:

  • entrega de dorsals
  • control del recorregut
  • avituallament
  • etc.

Des del Club Natació Granollers volem donar les gràcies a totes les persones que participen com a voluntaris de la cursa.

Gaudeix de la cursa d’una manera diferent!

Voluntariat TANCAT!

Cursa solidària de muntanya per camins i algun corriol

Notícies

Edicions anteriors

Vídeo 2021

Galeria

Resultats

Informació útil

Com arribar

Serveis

  • Servei de vestidors

  • Servei de dutxes

  • Servei de guarda-roba

  • Aparcament gratuït a la zona

Patrocinadors

Organitza
Amb el suport de
Patrocina
Col·labora
Televisió oficial
Diari oficial
Ràdio oficial