LA QUATRE CAMINS

La CNG 4 Camins és la cursa solidària organitzada pel Club Natació Granollers, que transcorre per camins i algun corriol. Aquesta cursa d’hivern i de perfil força exigent transcorrerà pels municipis de Granollers, La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès. Gaudeix-la

CURSES ADULTS

TRAIL RACE 14KM +240M

La CNG4Camins Trail Race és una cursa molt ràpida i exigent on podràs posar a prova el teu estat de forma. Pistes ràpides i corriols amb desnivell, el repte que estàs buscant per iniciar-te al Trail.

SPEED RACE 6KM +100M

Si fa poc que corres o ets dels o les que prefereixen les distàncies curtes, la CNG4Camins Speed Race és una cursa que compleix tots els requisits per gaudir-la.

CURSES INFANTILS

KIDS RACE 3KM +40M

CNG4Camins Kids Race és la nova distància per nens i nenes d’entre 11 i 13 anys. Recorregut circular per pista i 40m de desnivell positiu on els petits de la casa podran sentir el que és fer un petit Trail.

MINI RACE 1,5KM +10M

Aquesta cursa és pels més petits de la casa. Si tens entre 8 i 10 anys i corres més que camines, la CNG4Camins Mini Race t’està esperant.

LA MARXA SOLIDÀRIA 6K

LA MARXA 6KM +100M

La Marxa CNG4Camins  és la nova forma de gaudir de la 4 Camins amb un recorregut adaptat per a tots els públics. Gaudeix-la al teu ritme!

EL PROJECTE SOLIDARI

MOBRO.CAT

El moviment #Movember – de la contracció en anglès de moustache (bigoti) i November (novembre)– és una iniciativa solidària a nivell mundial que va néixer el 2003 a Melbourne, Austràlia. Primer va començar amb la conversa de dos amics en un bar, però poc després va acabar sent un grup de 30 joves. L’objectiu? Deixar-se créixer el bigoti per tal de recolzar un amic que patia càncer de pròstata i conscienciar sobre aquesta malaltia, així com també del càncer de testicles i de la importància de la cura de la salut mental masculina i la prevenció del suïcidi.

Un any després, el 2004, naixeria l’organització benèfica Movember Foundation, i a partir d’aleshores aquest moviment solidari s’aniria estenent globalitzant i arribant fins a una vintena de països com Espanya, EEUU, Canadà, Regne Unit, França, Noruega, etc. Això ha permès que des de 2003, aquesta iniciativa hagi pogut finançar més de 1250 projectes de salut masculina a tot el món que salven vides i recaptar més de 877 milions d’euros.

Projecte de recerca del càncer de pròstata

Aquest any a més a més de col·laborar amb la fundació, volem contribuir directament a un projecte local, i els beneficis de la cursa 4 camins aniran íntegrament al projecte de recerca del càncer de pròstata de la dra. Begoña Mellado del Centre d’Oncologia Radioteràpica de Granollers de l’Hospital Clínic de Barcelona.

FES-TE VOLUNTARI!

T’oferim l’oportunitat de ser part d’aquesta cursa solidària. Amb només unes hores del teu temps, pots ajudar a canviar vides. Uneix-te ara i fes que CNG4Camins sigui un èxit per a la comunitat i la solidaritat. Suma’t avui!

En registrar-te com a voluntari per a la CNG4Camins, concedeixes explícitament a l’organització i els seus patrocinadors el dret d’utilitzar les teves dades i imatges, ja sigui fixes o en moviment. Aquestes imatges podrien ser emprades en tot tipus de suports gràfics coneguts o desconeguts, així com en materials promocionals o publicitaris distribuïts a nivell global. Aquesta autorització romandrà vigent pel temps establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats aplicables, inclosa qualsevol possible pròrroga més enllà del període inicial després de la finalització del mateix.

Cursa solidària de muntanya per camins i algun corriol

Informació útil

Com arribar

Serveis

  • Servei de vestidors

  • Servei de dutxes

  • Servei de guarda-roba

  • Aparcament gratuït a la zona

Patrocinadors

Organitza
Amb el suport de
Patrocina
Col·labora
Televisió oficial
Diari oficial
Ràdio oficial