Quatre esportistes del Club Natació Granollers han estat declarats finalistes pel Jurat de la Festa de l’Esport, acte que tindrà lloc el proper dijous 22 de març a les 20h a la Sala Tarafa de Granollers, on es donaran a conèixer els millors esportistes de Granollers 2017. I el Club compta amb un nominat a cada categoria, és a dir, tant a promesa femenina i masculí, com a sènior masculí i femení.

En sènior masculí, el waterpolista Josep Puig n’ha resultat finalista, per haver disputat el Campionat del Món Juvenil, classificant-se en 9è lloc; haver estat preseleccionat per al Mundial Júnior; fer el 6è lloc a la 1a Divisió Estatal Absoluta, essent el segon màxim golejador de l’equip absolut del Club (39 gols); i ser 5è de Catalunya amb l’equip juvenil del Club.

Txell Mas és la finalista sènior femenina. La sincronista de la selecció espanyola absoluta és subcampiona en equip tècnic i bronze en equip lliure a la Copa d’Europa; 6a en equip tècnic i lliure, i combo al Campionat del Món absolut; i plata a l’Espanya Sincro – Trofeu Internacional Infantes d’Espanya per l’equip, combo i highlight.

Pel que fa a la categoria promesa femenina, la sincronista Mireia Hernández és la nominada pels seus èxits esportius a nivell estatal i internacional: campiona en duet, equip i combo a la Copa Mediterrània infantil; bronze en duet i combo al Campionat d’Europa Júnior; campiona d’Espanya Infantil en combo; campiona d’Espanya Júnior en equip, duet i equip tècnic, i subcampiona en combo.

En promesa masculí, el finalista del Club és Max Pedrola, gimnasta de la categoria N3 Base Nacional, per haver aconseguit el títol de campió de Catalunya; or al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques; plata al Campionat d’Espanya de Clubs, al Campionat d’Espanya Individual i campió d’Espanya en barra fixa.