El president del Club Natació Granollers, Eduard Escandell, entrarà a formar part de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Natació (FCN), després de resultar guanyadora la candidatura encapçalada per Enric Bertran i de la qual en formava part. La nova Junta de la FCN prendrà possessió dels seus càrrecs en l’acte que tindrà lloc el proper dimarts 20 de març, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, davant la presència clubs, entitats i personalitats lligades al món de l’esport.

Va ser el passat 13 de març, quan la Junta Electoral va proclamar guanyadora la candidatura única presentada per Enric Bertran, per la qual cosa ha estat reelegit com a president per als propers 4 anys. I va ser a proposta del President de la FCN, que Escandell -amb el suport de la Junta Directiva del Club- va creure oportú per l’entitat formar part d’aquesta candidatura, tot pensant en els propis esports que representa la FCN, així com en el propi CNG. “Amb molta il·lusió vàrem acceptar aquesta proposta i amb molt d’orgull, però també amb discreció i un sentit gran de responsabilitat”, comenta Escandell.

Per a Escandell, “sempre ha estat la nostra voluntat millorar les relacions amb els diferents organismes federatius dels que formem part, com la Federació Catalana de Natació, la Federació Catalana de Gimnàstica, i a la vegada, de les corresponents federacions estatals; fet que implica haver d’estar presents, de la millor manera possible en aquestes federacions”. Ara que entra a formar part de la FCN, aquest repte significa, entre altres coses, “que el Club tingui un paper a considerar en el decurs de la planificació dels propers anys de la Federació i dels seus objectius que afecten a tots els clubs adscrits a ella, fet que comportarà treballar indirectament pel bon esdevenir del propi Club”.