A una setmana vista de la celebració de la cursa solidària CNG4Camins que organitza el Club Natació Granollers el proper 15 de desembre, una trentena de runners van participar a l’entrenament oficial per a provar els recorreguts de la cursa. Va ser el passat diumenge 12 de desembre quan es va realitzar aquesta prèvia i que, tot i la boira i el fred, va agradar als participants, que van tenir molt bones sensacions.

Els runners van poder provar els 6km o els 13km, essent el recorregut llarg el més participat. Amb l’ajuda dels membres del CNG Running Team, l’equip de runners del CNG no federat, es va guiar als participants per a què poguessin conèixer de primera mà els recorreguts, de tipus trail i amb perfil força exigent, que transcorre per camins i algun corriol dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès.

Les inscripcions de la cursa es tanquen aquest dijous 12 de desembre i a hores d’ara ja són uns 230 els inscrits. Recordem que per a participar a la cursa, que a més a més és solidària en benefici de CAPIVO (Centre d’atenció a la primera infància del Vallès Oriental), cal tramitar inscripció a https://cngranollers.org/4camins/