Avui dimarts 10 de desembre, les dues nedadores del Club Natació Granollers Saioa Nogales i Aitana Navarro, juntament amb la tècnica Cristina Salvador, han agafat un avió rumb a Chekov, on es disputarà, de l’11 al 15 de desembre, la competició internacional Russian Matryoshka. Tres representants del CNG que han estat convocades per la Real Federación Española de Natación (RFEN) per a formar part de l’equip espanyol aleví que participarà en aquesta competició.

A la Russian Matryoshka, Navarro participarà en figures, solo i duo; mentre que Nogales ho farà en figures i duo. Acaben per integrar l’equip dues nedadores més del CN Sabadell, Xènia de la Puente i Anna Muñoz, que faran figures, solo i duo.

Les granollerines han participat aquests darrers dies en una concentració prèvia per a preparar la competició russa, tancant ahir l’últim entrenament al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat compartint sessió amb la selecció espanyola absoluta.

Recordem que la temporada passada, el Club hi va estar representat per primera vegada, també amb dues nedadores a la selecció i una entrenadora formant part de l’staff tècnic, obtenint destacats resultats (cinquena posició en duet, i sisena i setena en solo).