L’equip absolut del Club Natació Granollers s’imposa a la Segona Divisió de la Lliga Iberdrola, competició estatal per equips absoluts que va celebrar la seva 1a Fase els dies 7 i 8 de desembre a Salt. El CNG, amb 177.200 punts, es va penjar la medalla d’or, compartint podi amb el CG Osona, plata amb 175.001 punts, i el Club Gym-Val de València que amb 170.369 punts va fer-se amb el bronze.

Les gimnastes que van aconseguir classificar el CNG en primera posició van ser Berta Pujadas, Etna Abella, Helena Lucas, Marina Esteban, Andrea Villarroya, Alba Alguacil i Carlota García. Tot i ser una competició per equips, cal destacar l’excel·lent actuació de Pujadas i Lucas que, a nivell individual, van ser les millors de les 55 gimnastes en competició, obtenint una puntuació de 47.200 i 46.033 respectivament, que van sumar al seu equip i, d’aquesta manera contribuir a la victòria granollerina.

Després de que la temporada anterior l’equip del CNG no pogués mantenir-se a la màxima categoria, la 1a Divisió, les granollerines s’han fixat com a objectiu guanyar les tres fases de d’aquesta lliga de 2a Divisió, el que els hi permetria prescindir de disputar la final i aconseguir, de manera automàtica, recuperar la 1a Divisió.