L’absolut del Club Natació Granollers va sumar la seva segona victòria, la primera a domicili, en el partit que va tenir lloc el passat divendres 6 de desembre davant el 6è classificat, el Montjuïc. Un triomf que els va permetre sumar 3 punts en la classificació, col·locant als granollerins a la 10a posició de la 1a Divisió Estatal.

Els homes de Tomas Bruder van sortir a per totes des del primer moment, amb una pressió a tot el camp amb l’objectiu de minar la resistència dels locals. El joc dels granollerins va començar a fer efecte a partir de la segona part, quan a la represa va aconseguir empatar a 5 i, a l’últim quart, rematar amb el 9-11 definitiu.

Tot i que encara resten alguns ajustos que retocar en el joc, els granollerins van demostrar ser un equip més compactat i amb una progressió en joc més que satisfactòria. Aquesta setmana és de descans, però es treballa de cara a la propera jornada que els portarà a Madrid, en el partit que el proper dissabte 21 de desembre els enfrontarà a l’AR Concepción, cuer de la classificació de la 1a Divisió, on encara no ha sumat cap punt.

Montjuïc 9 –  CN Granollers 11
Parcials:
1-0, 3-2, 1-3, 4-6
Gols: Albert Tarrés (3), Josep Puig (3),  Daniel López (2), Pau Schnizler (2), Marc Tarrés (1).