Avui dimecres 22 de juny, un total de 43 nens i nenes d’entre 3 i 11 anys han començat les vacances escolars d’estiu al Campus del Club Natació Granollers. Un esplai que restarà obert fins el 9 de setembre, abans d’iniciar el nou curs escolar. S’espera, però, que al mes de juliol el Campus aculli prop de 150 els participants.

El Campus del Club es caracteritza pel curset de natació diari, que permet que els participants aprenguin a nedar, perdin la por a l’aigua o perfeccionin el seu estil… pel que es divideixen en grups segons el nivell. A més a més, al llarg del dia, es realitzen altres activitats físiques i de psicomotricitat, jocs aquàtics a les piscines cobertes i exteriors, manualitats i tallers educatius i creatius, esports d’equip…

L’horari del casal és de 9h a 13h i disposa d’un servei d’acollida (de 8h a 9h), de migdia amb dinar inclòs (de 13h a 15h) i de tardes (de 15h a 17h). Les inscripcions per algunes setmanes de juliol i mesos d’agost i setembre, encara estan obertes i s’aplicaran descomptes per germans inscrits i per pares socis.