El Club Natació Granollers segueix recollint taps de plàstic per a l’associació vallesana ‘Amics d’en Biel’. Després de contribuir a la compra d’una cadira de rodes per l’Omar, un nen de 7 anys que pateix una malaltia degenerativa, ara s’inicia un nou projecte destinat a adquirir una cadira terapèutica pel Leo, de 2 anys.

En Leo va néixer al juny de 2014, un nen fort i sa. Als 16 mesos, però, va patir una meniongecefalitis causada per un virus que va afectar a tota la seva part motora i la deglució. Necessita una cadira terapèutica i, per aquest motiu, el Club continua recollint taps per a ajudar a aquesta causa, i que a través d’ ‘Amics d’en Biel’, s’aconsegueixen fons per ajudar infants amb malalties psíquiques o físiques.

Ja són centenars i centenars, que es converteixen en quilos i quilos de taps, els que aporten cada dia els socis i usuaris del Club per aconseguir un objectiu solidari. Un gran gest que costa molt poc i que acaba sent molt important i de gran ajuda per a molts nens i nenes de la comarca.