El Waterpolo del Club Natació Granollers reedita el seu Campus d’Estiu que, per segon any consecutiu, tindrà lloc del 4 al 22 de juliol, i que va dirigit a nens i nenes d’entre 7 i 13 anys. Un stage, de 9h a 17h, que està pensat tant pels esportistes del Club com per a nens i nenes que vulguin introduir-se i conèixer aquest esport.

L’objectiu d’aquest Campus és potenciar el rendiment de l’esportista a nivell individual i col·lectiu, amb sessions basades en la teoria de l’entrenament integrat aplicada als esports d’equip, que d’altres disciplines ja han utilitzat amb molt bons resultats i què està molt present en el waterpolo actual. El control emocional i la presa de decisions estaran molt presents en totes les sessions d’entrenament, així com també es donaran eines que ajudin a l’adaptació dels jugadors quan arriba el moment de donar pas als equips absoluts. A banda, es realitzaran sortides lúdiques, a un parc d’atraccions i a un parc aquàtic.

PREU SETMANA PREU CAMPUS
ESPORTISTES CNG 80€ 220€
EXTERNS 100€ 270€

*5% de descompte per germans inscrits

MÉS INFORMACIÓ (Clica la imatge)

A banda del Campus, aquest any la secció de waterpolo planteja unes Colònies a Cala Canyelles (Lloret de Mar), del 29 de juny a l’1 de juliol, obert tant a esportistes del Club com a nens i nenes que vulguin viure l’experiència de relacionar-se amb d’altres nens de la seva edat i que els agrada el waterpolo. A banda dels entrenaments i partits que es tenen programats, es realitzaran altres tipus d’activitats esportives com vòlei platja, bàsquet, pàdel…

PREU
ESPORTISTES CNG 240€
EXTERNS 260€

MÉS INFORMACIÓ (Clica la imatge)