El proper 28 d’abril, arriba una nova edició de la Waterpolo Fest, amb l’objectiu d’apropar als nens i nenes de 8 a 10 anys (nascuts del 2009 al 2012) aquest esport de pilota aquàtic. De la mà del Club Natació Granollers, els participants no només descobriran el waterpolo, sinó que també practicaran aquest esport a la vegada que fan nous amics i amigues.

Durant la jornada, de 9h a 13:30h, els nens i nenes realitzaran a la piscina diferents activitats que els introduirà al waterpolo, un esport d’equip que combina la natació amb el domini de la pilota i la tàctica i que, com d’altres esports, és transmissor de valors, entre els quals en destaca l’esforç, el sacrifici, el treball en equip, la responsabilitat o la companyonia. Les famílies podran seguir l’activitat des de la grada.

Com a novetat en aquesta 4a edició de la Waterpolo Fest, es convida als participants a recuperar forces amb un petit refrigeri, previ al partit oficial de categoria aleví, que enfrontarà a les 12h el CNG al CN Horta. Una oportunitat per veure en directe i en acció un dels equip base i de futur de l’entitat, i del qual els participants en podrien formar si s’animen a apuntar-se a la secció esportiva de waterpolo, després de l’experiència viscuda durant el matí.

La Waterpolo Fest és una activitat oberta i, per a participar, cal inscriure’s de manera gratuïta a través de la web del Club (https://cngranollers.org/cngwaterpolofest/). El mateix dia, abans d’iniciar la jornada, el Club realitzarà a la sala polivalent la presentació a les famílies, per explicar el desenvolupament de l’activitat i aclarir dubtes.