El Club Natació Granollers, amb la col·laboració de La Mútua de Granollers i l’Ajuntament de Granollers, organitza la primera edició del Campionat Escolar de Natació – La Mútua Kids, un esdeveniment que tindrà lloc el 25 de maig i que està dirigit a tots els alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària de Granollers amb un triple objectiu: gaudir d’un dia esportiu, defensar els colors de la seva escola i apropar l’esport de natació esportiva a la ciutat.

La competició del 25 de maig, se celebrarà de 9:30h a 12:30h, a la piscina del CNG. Per a facilitar la participació dels alumnes en aquesta competició, no es requereix que el participant sigui bon nedador, simplement que pugui nedar 25 metres (1 piscina) de manera autònoma o amb ajuda de material auxiliar. En aquest sentit, i en funció del curs, cada alumne nedarà dues proves individuals de 25m (1 piscina) o 50m (2 piscines, combinant nedar més peus amb pala), a més a més de poder fer relleus amb la seva escola. S’atorgaran premis pels tres primers classificats de cada categoria (prova, curs, sexe i federats), així com diploma a la resta de participants.

Les inscripcions estan obertes fins al Divendres 17 de maig i el cost és gratuït. A banda del formulari lliurat per les escoles, els alumnes també es poden inscriure de manera particular via online: https://cngranollers.org/campionatescolarnatacio/

Si bé el CNG és referent a Granollers com a centre d’ensenyament de la natació en edat escolar, amb l’organització d’aquesta competició, el CNG reforça el vincle amb la ciutat, creant sinèrgies en l’àmbit esportiu i potenciant, de la mateixa manera, la transmissió dels valors de l’esport entre la població infantil.