Amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport de la natació artística, el Club Natació Granollers celebra una nova edició de la Sincro Fest. Una jornada lúdica oberta a nenes i nens nascuts els anys 2012 i 2014, que tindrà lloc el proper 11 de maig, de 9:00h a 11:30h, a la piscina del Club.

La natació artística, més popularment coneguda com a natació sincronitzada o sincro, és un esport aquàtic molt complet que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. Es tracta d’un esport individual i col·lectiu apte per a nens i nenes (no és exclusivament femení) i que proposa ballar dins l’aigua al ritme de la música. Com en d’altres esports, la natació artística és un esport transmissor de valors, entre aquests destaquen el sacrifici, l’esforç, el treball en equip, la responsabilitat i el compromís.

Durant la jornada, els participants descobriran la natació artística de la mà de CNG, referent a nivell estatal en aquest esport, amb activitats amb la què s’introduiran en aquesta modalitat esportiva, tot gaudint practicant-lo, fent nous amics i amigues… Per tancar la matinal, les nedadores del Club realitzaran una exhibició, amb la què mostraran tant a participants com a famílies les rutines i coreografies que s’entrenen per a presentar en competició.

Per a participar a la Sincro Fest cal inscriure’s de manera gratuïta a través de la web del Club: https://cngranollers.org/cngsincrofest/ El mateix dia, abans d’iniciar l’activitat, es realitzarà a la sala polivalent del CNG la presentació de la jornada a les famílies i, en acabar, es podrà seguir la Sincro Fest des de les grades de la piscina on es desenvoluparà l’activitat.