Amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport de la natació artística, el Club Natació Granollers celebra la seva primera Sincro Fest. Una jornada lúdica i gratuïta, oberta a nenes i nens nascuts els anys 2011 i 2012, que tindrà lloc el proper dissabte 24 de març, de 9:00h a 11:30h, a la piscina del Club.

Durant la jornada, els participants descobriran la natació artística, un esport aquàtic molt complert que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. Es tracta d’un esport individual i col·lectiu apte per a nens i nenes, que proposa ballar dins l’aigua al ritme de la música, i  que, com d’altres esports, és transmissor de valors, entre els quals en destaca l’esforç, el sacrifici, el treball en equip, la responsabilitat o la companyonia.  La Sincro Fest, endemés, pretén que els nens i nenes gaudeixin practicant d’un nou esport, dels circuits d’habilitats i jocs aquàtics que estan programats, a més a més de fer nous amics i amigues…

El mateix dia, abans d’iniciar l’activitat, es realitzarà a la sala polivalent la presentació de la jornada a les famílies i, en acabar, es podrà seguir la Sincro Fest des de les grades de la piscina on es desenvoluparà l’activitat.

Per a participar a la Sincro Fest cal realitzar inscripció online gratuïta.