Cada 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran, que vol reconèixer aquest col·lectiu actiu, contributiu i participatiu de la societat actual. I el Club Natació Granollers no volia deixar passar aquest mes d’octubre sense celebrar la Diada Sènior anual, dirigida a un dels col·lectius més vulnerables i que més ha patit i pateix les conseqüències de la pandèmia. Per aquest motiu, el CNG vol aprofitar aquesta Diada per fer arribar el missatge de que la pràctica esportiva és segura, i a la vegada promoure l’activitat física, que, sense dubte, contribueix a una millora de la salut física, mental… i en definitiva, a la qualitat de vida de la gent gran.

Serà aquest dissabte 17 d’octubre que el CNG organitza la Diada Sènior en espais exteriors i amb totes les mesures sanitàries del moment, que garanteixen la pràctica segura de les activitats programades. A les 9h, es realitzarà una sortida de senderisme de 5km, i a les 11:30h una sessió d’aquagim a la piscina exterior climatitzada del Club.

Fins al moment hi ha més d’una desena de persones inscrites a aquestes activitats lúdiques i esportives, de caràcter gratuït i dirigides als socis i abonats del Club, que poden portar un amic per a què també pugui gaudir d’aquesta Diada Sènior on ells són els autèntics protagonistes.