La situació generada per la pandèmia ha obligat a clubs com el nostre a adaptar-se a la nova realitat. Fruit d’aquesta circumstància se’ns presenta ara el que considerem una oportunitat per a els socis i abonats puguin fer esport, tot gaudint del privilegiat espai exterior que tenim al Club.

És per a això que a partir de la setmana vinent, traslladem part de les activitats dirigides de major intensitat a la zona exterior del Club. Una manera de gaudir de l’activitat a l’aire lliure amb tots els beneficis que això comporta: millora de l’estat d’ànim i de la funció immunològica, potencia els nivells de dopamina, serotonina i endorfines, així com també hi ha una major despesa calòrica… a la vegada que ens permetrà continuar sent un espai segur, tot acomplint amb la legislació vigent.

Les classes que passaran a realitzar-se a l’exterior ja es poden consultar i reservar online de manera habitual, través de l’àrea usuari de la web. Tanmateix, trobareu novetats outdoor com el ‘Circuit Training’ (nivell mig/alt),que combinarà treball cardiovascular i de força utilitzant diferent tipus de material com les bicis de spinning, bandes elàstiques, kettlebells i/o exercicis amb el propi cos; i un espai reservable de Cardio outdoor, per a poder fer activitat cardiovascular amb les bicicletes de cycling habilitades a la zona exterior.

Us animem a que aprofiteu aquesta oportunitat de fer esport dirigit a l’exterior, reservant plaça en algunes de les activitats outdoor.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers