L’evolució de la situació epidemiològica a Catalunya ha empès al Govern de la Generalitat a anunciar noves restriccions en diferents àmbits de la societat, amb la voluntat de contenir la pandèmia. I en relació al sector esportiu, en limita l’aforament de les instal·lacions esportives al 50% de la seva capacitat i l’accés torna a ser amb cita prèvia. Unes mesures, però, que el Club ja va implantar el 31 d’agost: l’aforament per a donar compliment a les mesures especials decretades a Granollers per a frenar la transmissió del virus; i la cita prèvia, com a mesura de prevenció addicional que el Club va aplicar per a un major control de l’aforament.

Hem de dir, doncs, que davant d’aquestes noves mesures, el Club està preparat. Però, si bé les noves restriccions no afecten a l’actual funcionament del Club, ni a l’ús i gaudi de les instal·lacions i serveis, volem incidir i recordar que:

  • Tots els espais i activitats estan limitats al 50% de la capacitat d’ús
  • Cal sol·licitar cita prèvia per a tots els espais i activitats a través de l’àrea usuari de la web o app.

No obstant això, el Govern ha aprovat també el tancament de bars i restaurants durant 15 dies. Per aquest motiu, la cafeteria del Club romandrà tancada a partir de divendres fins a l’aixecament d’aquesta mesura decretada.

D’altra banda, una altra de les restriccions que s’aplicaran a partir d’aquest cap de setmana és l’aturada de les competicions esportives federades no professionals, per tal de reduir la mobilitat familiar. En aquest sentit, el Club també ajorna les competicions de waterpolo, natació i natació artística previstes pels propers 15 dies, amb la voluntat de donar compliment a aquesta mesura. Volem reiterar el fet de que aquesta restricció en cap cas afecta als entrenaments dels esportistes ni als usuaris de les instal·lacions esportives.

Des del Club, que adapta les seves instal·lacions i serveis a la nova realitat i aplica els protocols establerts en cada moment, volem recordar que per a seguir essent un Club segur, cal respectar en tot moment les recomanacions i mesures preventives implantades, especialment les que fan referència a la distància (mínim 1,5 metres interpersonal), mans (rentat amb freqüència amb sabó i/o gel hidroalcohòlic habilitat en diferents punts de la instal·lació) i mascareta (dur-la en tot moment i treure-la just abans de l’inici de l’activitat).

Perquè, a banda de les mesures i protocols establerts a la instal·lació, és qüestió de responsabilitat individual, però també col·lectiva, prevenir per a poder seguir gaudint de la pràctica esportiva amb les màximes garanties.

Junta Directiva
Club Natació Granollers