Objectiu assolit. El Club Natació Granollers va aconseguir el desitjat ascens a 1a Divisió, recuperant la categoria que va perdre l’any passat. Amb una puntuació de 197,50, el CNG va classificar-se en segon lloc per sota del CN Lleida, amb 267,50 punts, assolint ambdós equips pujar a la màxima categoria de la Copa Catalana de Clubs Absoluta.

Els dies 10 i 11 d’octubre, el CNG va nedar la Copa Catalana de 2a Divisió, que se celebrava a la piscina Nova Escullera del CN Barcelona. Amb màxima mesures de seguretat i un protocol rigorós front la covid-19, l’equip granollerí, integrat per 8 nedadors i 8 nedadores, van fer un excel·lent paper en el que va ser la represa de la natació catalana a la competició. “Després de 8 mesos sense competir, hem iniciat la temporada amb la Copa Catalana, estant a l’alçada de les expectatives que teníem posades en l’equip. Els nedadors i nedadores han donat el màxim de les seves possibilitats, lluitant cada prova que nedaven de l’inici al final”, valora positivament el director esportiu de la secció de natació, Jaume Relats, d’una competició “amb un format diferent al habitual, sobretot per les mesures de prevenció de la covid-19, que en aquest sentit ha estat molt ben organitzada per la Federació Catalana de Natació i pel CN Barcelona”.

Els nedadors i nedadores Fernando Morillas, Arnau Colomer, Marcel Vigara, Héctor Morales, Gorka Aguilera, Guillem Matas, Angel Gil, Roger Mataró, Palmira Chaparro, Estel Xuan Galo, Aiadna Bonet, Laia Vera, Alba García, Ona Jerez, Mariona Bosch i Abril Miralles van ser els protagonistes d’aquesta gran fita, amb Joan Serra, Miguel Gil i Jaume Relats a l’equip tècnic, que es mostra molt satisfets amb el resultat aconseguit en aquesta Copa, que els torna a situar com a Club de 1a Divisió.