L’alimentació i l’exercici van de la mà, i si parlem d’hàbits saludables no podem separar l’activitat física d’una dieta equilibrada… són el matrimoni perfecte!

Aquest mes de juny volem proposar-te el següent repte:

  1. Beu abundant aigua, mínim 2 litres al dia, per començar a netejar i desintoxicarel teu cos.
  2. Consumeix moltes fruites especialment a primeres hores del dia. Les més desintoxicants són meló, pinya, síndria o aranja pel seu gran contingut d’aigua.
  3. Els vegetals no poden faltar en cap àpat.
  4. Oblida’t de dietes miraculoses, laxants idiürètiques per obtenir resultats immediats, són perjudicials per a la salut i generen efecte rebot.
  5. L’alcohol és pur sucre, ens dóna més gana i les seves calories no s’aprofiten. Per tant, evita la seva consumició.
  6. No a les begudes ensucrades típiques d’estiu. Són un extra de calories al teu àpat.
  7. Organitza les teves compres, escull productes de primera qualitat i comprova les etiquetes. És important evitar anar al supermercat amb gana, porta la teva llista feta i assegura’t de comprar tots els ingredients prèviament anotats i no aquells que són per impuls.
  8. Planifica tots els teus menjars, no improvisis mai sobre què menjaràs. Recorda cuinar al vapor, planxa i forn, i inclou sempre vegetals crus en els teus plats.
  9. Elimina tant els sucres afegits així com els greixos saturats.
  10. Sigues conscient i gaudeix del teu àpat, evita distreure’t amb la televisió,  mòbil o d’altres. Menjar sent inconscient et pot portar a menjar sense gana, fer ingesta de majors quantitats així com no mastegar bé i menjar ràpid.

Aquests 10 hàbits es poden entrenar i són clau per portar un estil de vida alimentari saludable. Entrena cada hàbit durant el mes de juny i gaudeix del benestar físic així com dels resultats estètics.

El proper dilluns 19,  a les 18 hores, et convidem al Taller de cuina saludable dirigit per Mery Grande, Wellness Coach.

Inscriu-te! Places limitades! PLACES COMPLETES!