Amb motiu del 50è aniversari, el Club Natació Granollers organitza el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i Gimnàstica Artística Masculina Absolut i per Categories, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de juny al Palau d’Esports de Granollers, i que es convertirà en un pavelló de gimnàstica amb tots els aparells específics de la competició. Una cita que reunirà més de 500 gimnastes procedents dels diferents punts de Catalunya, que lluitaran per ser els millors de la seva categoria. 

El Club Natació Granollers ha aconseguit classificar un total de 36 gimnastes per a participar en aquesta competició catalana. En categoria masculina, com que no hi ha criteri de classificació, hi participen tots els gimnastes que han participat a les Fases de la Copa Catalunya. D’aquesta manera, els 26 gimnastes del Club competiran a Granollers.

Pel que fa a les noies, les gimnastes de Promogym i Base obtenien el passi al Català, en classificar-se entre les 10 primeres de la 3a Fase de la Copa Catalunya: Carlota Garcia (M3P), Mariona Tornos (P4) i Anabel Maymí (P4). Per la seva banda, les gimnastes de Via Olímpica havien d’estar entre les 10 millors classificades a la Fase Final: Helena Lucas, Alba Alguacil, Ona Perxarchs, Berta Pujadas, Lluna Casanova, Marimar Perez i Marisol Perez.

El Campionat de Catalunya donarà inici dissabte 17, a les 9h amb les categories de Base, jornada que finalitzarà a les 21h, després de que els gimnastes absoluts hagin competit i s’hagi realitzat el lliurament de premis. Diumenge 18, començarà a les 9h amb les gimnastes de Promogym i finalitzarà 17h, amb la competició de masculina en categoria de Promoció i lliurament de premis.

Consulta els horaris del Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística.