Aquest vespre (20h), a la Sala Tarafa de Granollers, i en el marc de la Festa de l’Esport de Granollers, es donaran a conèixer els guanyadors del premi al millor esportista de 2016, en categories sèniors i promeses, tant masculins com femenins. I el Club Natació Granollers compta amb un finalista en cada categoria.

En sènior femení, la nominada és la sincronista Txell Mas, capitana de la selecció espanyola absoluta, participant al Torneig de classificació dels JJOO de Rio (5è lloc), or a l’International French Open (equip tècnic) i Open Usa (equip i rutina combinada), plata al Campionat d’Espanya Absolut (equip i combo), bronze a l’Europeu Absolut (equip lliure)… Amb ella, són finalistes també Blanca Lucas, de l’Associació Esportiva Granollers, i Nídia Zulema Borget, del Club Atlètic Granollers.

En sènior masculí, es compta amb el nedador Albert Escrits, subcampió d’Europa júnior als 1.500 lliures amb mínima nacional de 18 anys (15.11.60); campió d’Espanya absolut als 1.500 i 400 lliures, subcampió d’Espanya júnior i absolut jove als 1.500 lliures, subcampió d’Espanya júnior als 400 lliures… Competeix amb Bernat Amaya de l’Associació Granollers Esportiva i Adrià Figueras del Club Balonmano Granollers.

En promesa femenina, la finalista del Club és la nedadora Júlia Pujadas, participant al Campionat d’Europa Júnior als 200 estils i 400 estils; campiona d’Espanya infantil als 400 estils, 100 i 200 papallona; subcampiona d’Espanya infantil als 200 estils… Assia El Hadmi Benfaddoul de l’Associació Esportiva Granollers i Marwa Karim Abdelbaki del Club Esgrima Granollers, són les altres finalistes.

En promesa masculí, el nedador Marcos Gil, campió de la Copa Mediterrània als 400 i 200 lliures i subcampió als 1.500 lliures i 4×200 lliures; campió d’Espanya infantil als 400 i 1.500 lliures; subcampió d’Espanya als 200 lliures… A més a més, estan nominats Marc Pascual de l’Associació Esportiva Carles Vallbona, i Ian Terrafeta, del Club Balonmano Granollers.

A més a més, Granollers reconeixerà la trajectòria del Club, pel seu 50è aniversari.