Enguany, la Festa dels Esportistes del Club Natació Granollers ha estat especial, perquè amb aquest acte s’ha inaugurat el programa de celebració del 50è aniversari de l’entitat. Va ser diumenge 23 d’octubre al matí, al pavelló municipal El Parquet, en una jornada en la què es va realitzar la presentació dels equips de la temporada 2016/17 i es van reconèixer els esportistes més destacats de la temporada 2015/16.

En total, 573 esportistes amb 37 entrenadors, van desfilar pel pavelló, presentant els equips de natació, natació sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística masculina i femenina que defensaran els colors del Club durant una temporada vinent. Amb tots la plantilla al parquet, el president del Club, Josep Maria Mas, amb la junta directiva present, i acompanyat de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor d’esports, Álvaro Ferrer, es va retre homenatge als esportistes que la temporada anterior van aconseguir medalla als Campionats d’Espanya.

Els reconeixements de natació van recaure en Héctor Morales, Marcos Gil, Júlia Pujadas, Carla Seco i Albert Escrits. Els equips de natació sincronitzada que van rebre guardó van ser l’Aleví-Promoció, Aleví, Infantil, Júnior i Absolut. Tanmateix, l’equip de waterpolo absolut, i els gimnates Max Pedrola, Quim Civil, Eduard Méndez, Ainara Martínez, Helena Lucas, Ona Perxachs, Berta Pujadas i Lluna Casanova.

Menció especial per als esportistes que van participar en les diferents seleccions al llarg de la temporada. En natació, Marcos Gil (Copa Meditarrània), Júlia Pujadas, Carla Seco i Albert Escrits (Campionat Europa Júnior). En sincro, Clara Arboix, Mireia Hernández i Míriam Llovet (Copa Mediterrània), Ariadna Arisó, Lídia Vigara, Elia Calvo, Natàlia de la Nuez (Campionat d’Europa Júnior), Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa, Júlia Tortosa (Open French). Pel que fa al waterpolo, Josep Puig (Copa Comen i Campionat del Món Juvenil). I en gimnàstica, Eduard Méndez i Lluna Casanova (International Gymsport).

La selecció espanyola absoluta de sincro, amb Meritxell Mas, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà, Cristina Salvador i Pau Ribes, va rebre un reconeixement especial, així com el nedador Miguel Luque, plata als 50 braça als Jocs Paralímpics de Rio, i el seu equip tècnic.

Es van tenir unes paraules de gratitud per als esportistes que es retiren del Club i que amb la seva trajectòria, l’han fet créixer. Va ser el cas del nedador Albert Escrits, la sincronista Cristina Salvador, la gimnasta Mariona Ros i els jugadors de waterpolo, Sergi Grau i Joan Garcia.