Gran actuació de les gimnastes del Club Natació Granollers per a tancar la temporada del Català de Base i Via Olímpica. A la classificació general de la Fase Final, celebrada a Salt els dies 12 i 13 de maig, el Club va aconseguir un pòquer de medalles, que se sumen a les 12 medalles més que es van obtenir per aparells.

En la màxima categoria de Via Olímpica, Ainara Martínez (VO5) va fer-se amb la medalla de plata a la general, a més a més de penjar-se un triple bronze pels aparells de barra d’equilibri, terra i paral·leles. Per la seva banda, Ona Perxachs (VO7) va fer-se amb la plata a la barra.

En categoria Base, Annabel Maymí i Judit Toledano, van compartir podi a la general del nivell 6G, en classificar-se en segon i tercer lloc, respectivament. A més a més, per aparells, Maymí va ser segona en salt de poltre, paral·leles i barra, mentre que Toledano va aconseguir un primer lloc a barra i un tercer a terra. I segon lloc a la general de 4G per Lorena Fernández, que a més a més va penjar-se la plata en terra. Per altra banda, també van aconseguir medalla per aparells: Mari Masjuan (4M), 2a a salt; i Joana Sarrate (7P), 2a a terra.