Pòquer de medalles a la general de la Final de Base i Via Olímpica

//Pòquer de medalles a la general de la Final de Base i Via Olímpica

Pòquer de medalles a la general de la Final de Base i Via Olímpica

Gran actuació de les gimnastes del Club Natació Granollers per a tancar la temporada del Català de Base i Via Olímpica. A la classificació general de la Fase Final, celebrada a Salt els dies 12 i 13 de maig, el Club va aconseguir un pòquer de medalles, que se sumen a les 12 medalles més que es van obtenir per aparells.

En la màxima categoria de Via Olímpica, Ainara Martínez (VO5) va fer-se amb la medalla de plata a la general, a més a més de penjar-se un triple bronze pels aparells de barra d’equilibri, terra i paral·leles. Per la seva banda, Ona Perxachs (VO7) va fer-se amb la plata a la barra.

En categoria Base, Annabel Maymí i Judit Toledano, van compartir podi a la general del nivell 6G, en classificar-se en segon i tercer lloc, respectivament. A més a més, per aparells, Maymí va ser segona en salt de poltre, paral·leles i barra, mentre que Toledano va aconseguir un primer lloc a barra i un tercer a terra. I segon lloc a la general de 4G per Lorena Fernández, que a més a més va penjar-se la plata en terra. Per altra banda, també van aconseguir medalla per aparells: Mari Masjuan (4M), 2a a salt; i Joana Sarrate (7P), 2a a terra.

By | 2018-05-16T15:27:00+00:00 mayo 16th, 2018|Noticies Gimnàstica|0 Comments

Leave A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

+
Comparteix a Whatsapp!
Comparteix a Facebook!
Fes-te soci!