Màxima representació del Club Natació Granollers, amb quatre nedadores convocades a l’equip espanyol júnior que va participar amb èxit al Campionat d’Europa Júnior celebrat del 18 al 23 de juny a Praga (República Txeca). Un Eurojúnior d’on les granollerines es van emportar fins a 5 de les 9 medalles aconseguides per la selecció, que serà recordada especialment per la medalla de plata en equip lliure combinat, amb la que es va proclamar subcampiona d’Europa Júnior.

I és que la selecció, amb la participació de Mireia Hernández, Martina Coronado, Judith Calvo i Clàudia Julià al combo, van aconseguir, quatre anys després, superar Ucraïna, que finalment es va fer amb el bronze. Una gran fita per l’equip júnior que el va portar a penjar-se la plata, compartint podi amb Rússia, or. Les quatre nedadores del CNG també van formar part de l’equip tècnic i de l’equip lliure, on van fer-se amb una doble medalla de bronze, per sota de Rússia i Ucraïna.

Per la seva banda, Mireia Hernández, com a integrant del duet tècnic i del duet lliure amb Irene Jimeno (i Teresa Bellver com a reserva), va aconseguir també una doble medalla de bronze, pujant al podi europeu amb Rússia i Ucraïna, primer i segon, i aconseguint distància respecte a Gran Bretaña i Itàlia en la classificació final.