Una trentena de nens i nenes d’entre 3 i 11 anys han començat l’estiu alCNG Campus, que arriba a la 22a edició i que va obrir portes dimarts 25 de juny fins el 6 de setembre, donant cobertura a les vacances escolars. S’espera, però, que al mes de juliol siguin prop de 130 participants en aquest campus, punter en l’aprenentatge de la natació, en el què s’hi desenvolupa un intensiu de natació, mitjançant el qual els participants s’introdueixen en el món aquàtic, aprenen o perfeccionen noves habilitats…, dividit per edats i segons nivell, i dirigits per tècnics titulats i experimentats del CNG.

A banda de les classes de natació que s’imparteixen, es realitzen altres activitats, principalment esportives, com multiesports, ioga per a nens, sessions d’habilitats aquàtiques… a través de les quals també s’aprenen valors. Unes activitats que es desenvolupen a les instal·lacions de l’entitat en horari de 9:00h a 13:00h, oferint addicionalment servei d’acollida (8:00h), de migdia (13:00h-15:00h) i de tarda (15:00h-17:00h).

Encara queden places per al Campus, que es poden contractar per mesos, quinzenes i per setmanes. A més a més, s’ofereixen descomptes especials per a pares i mares socis del CNG i per germans inscrits.