Superada amb èxit la primera participació del Club Natació Granollers en una cursa de muntanya per etapes i per equips de 200 km. Es tracta de la Garmin Team Trail, una de les fites marcades per aquesta temporada pel nou CNG Running Team -l’equip de runners no federats del Club-, i que va tenir lloc els dies 15 i 16 de juny. El Club, que va estar representat amb sis equips en aquesta dura prova de resistència, va fer un gran treball, finalitzant-la segons els objectius fixats.

La cursa, amb un recorregut de Castellar de N’Hugn a Sant Cugat del Vallès dividit en 8 etapes, va ser completada pels sis equips del Club amb un temps molt inferior a les 36 hores permeses. El primer equip en creuar la meta ho va fer amb un temps de 25:21:53. Va ser l’integrat per Eduard Gasull, Carmen Alonso, Roger Torrent i Josep Mora, que es van classificar en 4t lloc de la categoria de 4 mixtes. En 5è lloc d’aquesta mateixa categoria, i amb un temps de 26:18:28, es va classificar un altre dels equips del Club, amb Anna del Bas, José Bartolomé, Sergi Rueda i Rafa Martín.

Novè i desè lloc de la categoria 4 mixtes també pel Club, amb David Parera, Ricard Sànchez, Jordi Mas i Ana Maria Cantueso, que van fer un temps de 28:42:40, i amb Guillem Basart, Laia Cot, Sergio de Juan i Julia Llonch que van aconseguir una marca de 28:57:48. L’equip de Jesus Frutos, Enric Gurrea, Igor Arbonies i Vanessa Cornadó es va classificar en 12a posició de la mateixa categoria, en finalitzar la prova amb un temps de 29:00:58. El CNG també va participar amb un equip de 3 mixtes, amb Cecilia Andión, Eduard Vendrell i Jordi Pelay, quedant sisè en categoria d’equips de 3 amb un temps de 29:03:25.

Uns molts bons resultats pels runners del Club, que a més a més s’emporten una gran experiència, en la què el treball en equip i la convivència va estar present en tot moment.